Hevonen on muuttanut! Uusi osoite

VIRTUAALIHEVONEN ID#168

! Kojon Päivänsäde

Rotu, skpsuomenpienhevonen, tamma
Säkä, väri140cm, rautias
RekisterinumeroVH14-018-1918
Syntynyt10.03.2014
Ikääntyminenkatso täältä
Koulutustasore 100cm
KasvattajaAlegre (maahantuoja)
OmistajaMoondance (VRL-01080)
Saavutukset20.02.2017 KTK-II palkittu pistein 74
16.01.2017 VSN Champion

© Tallin omaisuutta
sh-t. Rohkean Illansäde -- s.18.01.2015 (i. Shokkihoito)
sph-o. Moon Illastaja (KTK-III) -- s.10.08.2015 (i. Kulkurin Iltatähti)

i. Hallan Haamu
evm, 143cm, rn
ii. Vekser
evm, 144cm, km
iii. Vikster
evm, 147cm, km
iiii.
iiie.
iie. Wilma II
evm, 143cm, klm
iiei.
iiee.
ie. Kuurankukka
evm, 142cm, prn
iei. Kulkuri
evm, 148cm, rn
ieii.
ieie.
iee. Kuura-Aamu
evm, 140cm, prn
ieei.
ieee.
e. Kajoliina
evm, 138cm, prt
ei. Hiksteri
evm, 143cm, rn
eii. Hipsteri
evm, 144cm, rn
eiii.
eiie.
eie. Petronella
evm, 140cm, tprn
eiei.
eiee.
ee. Emmaliina
evm, 139cm, vprt
eei. Kuun Heppuli
evm, 146cm, m
eeii.
eeie.
eee. Emmastiina
evm, 137cm, rt
eeei.
eeee.

Muut sijoitukset
27.01.2017 Moondance, VSN näyttely (RCH)
15.05.2016 Hattuvaara, VSN näyttely (SW4)
24.04.2016 Huvitutti, VSN näyttely (CH)
22.04.2016 Március, VSN näyttely (RCH)
18.04.2016 Escorant Trakehners, NJ näyttely (irtoSERT)

Porrastetut

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 966.12
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 987.21
Tahti ja irtonaisuus: 0.00
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

ERJ-taso: 5 (1953.33p.)
KRJ-taso: 2 (987.21p.)
VVJ-taso: 2 (987.21p.)
KERJ-taso: 2 (966.12p.)

20.07.2015 Estevalmennus, valmentaja Siuri
Olin kokoamassa maneesiin pientä rataa, kun ratsukko saapui sisään. Tervehdin ratsastajaa ja pyysin heitä suorittamaan alkukäyntejä sillä aikaa, kun minä tein radan valmiiksi. Ratsukko kulki hetken aikaa käynnissä ja lähti sitten ravaamaan ympäri maneesia. Kun sain radan valmiiksi, hain sivummalta vielä muutaman kavaletin, jotka asettelin toiselle pitkälle sivulle jumppasarjaksi ratsukkoa varten. Pyysin ratsastajaa nostamaan laukan ja lähtemään jumppasarjalle. Säde tuntui nauttivan jo lämmittelyesteistä, joten odotin mielessäni mukavaa valmennusta.

Kun jumppasarjat sujuivat hyvin, pyysin ratsukkoa siirtymään esteille. Esittelin seitsemän, noin metrin korokuisen esteen radan, ja ratsastaja vaikutti oppivan nopeasti esteiden järjestyksen. Käskin ratsastajaa pitämään huolta siitä, että hän mitoittaisi askeleet kunnolla ennen estettä ja veisi kaikilla avuilla tammaa eteenpäin, jotta tämä ei pääsisi kieltämään. Ratsastaja sanoi ymmärtävänsä, ja sitten he lähtivät suorittamaan rataa. Ensimmäiset kolme estettä näyttivät sujuvan todella helposti, mutta neljäs aiheutti hieman ongelmia. Ponnistuspaikan löytäminen näytti olevan todella vaikeaa, ja he lähtivät aivan liian myöhään hyppäämään. Tamman polvet pudottivat puomin, mutta he jatkoivat kuitenkin radan suorittamista loppuun pudonneesta esteestä huolimatta. Kävin nostamassa puomin paikoilleen ja katsoin samalla, miten ratsukko suoritti loppuradan.

Radan jälkeen kehuin ratsukkoa radan suorittamisesta, mutta käskin ratsastajaa seuraavalla kerralla olemaan hieman huolellisempi ponnistuspaikkojen suhteen. He ottivat muutaman raviaskeleen ja lähtivät suorittamaan rataa uudelleen. Jälleen ensimmäiset kolme estettä sujuivat hyvin, mutta neljäs tuotti ongelmia. Tamma hidasti vauhtiaan ennen estettä, mutta ratsukko hyppäsi lopulta esteen yli juuri ja juuri. Loppurata sujuikin oikein mallikkaasti, joten kehuin ratsukkoa heidän päästessään loppuun. Ratsukko suoritti vielä kertaalleen puhtaan radan, jonka jälkeen oli aika lopetella. Ratsukko teki hetken aikaa loppuverryttelyjä jumppaesteillä, minkä jälkeen he siirtyivät käyntiin. Ratsastaja antoi Säteelle pitkät ohjat, ja juttelimme hetken aikaa ratsastajan kanssa vielä valmennuksesta. Esteet saivat jäädä maneesiin seuraavaa tuntia varten, joten lähdimme pian kävelemään ratsastajan kanssa takaisin kohti tallia.

25.06.2015 Estevalmennus, valmentajana Víva
Maneesiin astelin reippain tunnelmin rautias suomenpienhevostamma Säde, jonka selässä istui Misery. Tervehdin ratsukkoa reippaasti ja pyysin Miseryä verryttelemään tammansa itsenäisesti. Säde vaikutti verryttelyissä sopivan reippaalta ja nöyrältä tapaukselta, eikä kaksikonkaan välillä näyttänyt olevan erimielisyyksiä. Pyysinkin Miseryä hyppäämään ratsunsa kanssa hetken aikaa verryttelyestettä, jonka hyppäämisessä tuli alkuun hieman pientä onelmaa, sillä Säde tuppasi aina kieltämään esteellä. Kun Misery kuitenkin kannusti ja rohkaisi tammaansa hyppämään - sujui esteet hyppääminen lopulta ilman ongelmia. Siispä käännyttiinkin sitten Miseryn kanssa viiden esteen sarjan puoleen, jonka olin koonnut ennen kuin ratsukko oli tullut maneesiin. Sarjaan kuului parit pystyt ja okserit, eikä se ollut mielestäni mitenkään vaativa ratsukolle, joten uskoin Miseryn suoriutuvan Säteen kanssa sarjasta ongelmitta. Käytiin sarja nopeasti, mutta huolellisesti läpi, jonka jälkeen päästinkin kaksikon hyppäämään. Alkuun Säde meinasi kieltää heti ensimmäisellä esteellä, mutta Misery otti tilanteen hetkessä haltuun, jolloin esteen yli mentiin, eikä kieltoa tullut. Seuraava este hypättiinkin sitte varmemmin, kunnes eteen tuli okseri, jonka Säde olisi mielellään kieltänyt, mutta lopussaan sen yli kuitenkin hypättiin. Heti perään tulikin sitten toinen okseri ja lopulta pysty, joiden hyppääminen ei tuottanut kaksikolle minkäänlaista ongelmaa. Ratsukko saikin radan suoritettuaan paljon kehuja. Päästinkin heidät hyppäämään rataa pari muutakin kertaa, jonka jälkeen lopeteltiin valmennus hyvin lopputuloksin. Valmennuksen loputtua jäin katselemaan ratsukon loppuverryttelyitä hetkeksi aikaa, ennen kuin lähdin.

Ulkoasun, tekstien ja kaiken sisällön copyright misery. 2017
Moondance on täysin virtuaalinen talli ja mitään ei ole oikeasti olemassa!